ChristenUnie-SGP Westland

Onze mensen

Willy de Zoete en Arij de Bloeme zijn uw stem in de Westlandse gemeenteraad. Zij delen daar de visie van de ChristenUnie-SGP en zoeken waar mogelijk samenwerking met andere partijen. Neem gerust contact met hen op.

 

Willy de Zoete-van der Hout

Willy de Zoete-van der Hout groeide op in Loosduinen en verhuisde later naar Poeldijk. Naast een carrière in de zorg en het zorgonderwijs heeft ze zich altijd ingezet in de christelijke politiek. Ze is ervan overtuigd dat Bijbelse uitgangspunten de beste basis zijn voor een gezonde samenleving. Willy was acht jaar lid van Provinciale Staten en is nu lid van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland. Daarnaast is zij lid van het bestuur van Ouderenbonden PCOB-Unie KBO en lid van de bondsraad van de ANWB en de Consumentenbond.

U kunt Willy de Zoete mailen via willy@cusgpwestland.nl of bel met 06 2267 9302.

Arij de Bloeme

Arij werkte 46 jaar in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige, later als docent verpleegkunde. Tot 1 februari 2018 was hij als stafmedewerker kwaliteit werkzaam bij Pieter van Foreest. Vanuit Gods woord voelt Arij zich als ‘rentmeester’ mede verantwoordelijk voor een goed beheer van onze aarde. Hij ziet er naar uit om bij te dragen aan wat goed is voor Westland en haar inwoners.

U kunt Arij de Bloeme mailen via arij@cusgpwestland.nl of bel met 06 2457 7580.

 

 

 

 

Kandidatenlijst verkiezingen

Uiteraard zijn er veel meer mensen van de ChristenUnie-SGP in het Westland kandidaat en staan op de kieslijst. Mensen van allerlei leeftijden en met allerlei achtergronden.

Ondersteuners

Verschillende mensen ondersteunen het werk van Willy de Zoete en Arij de Bloeme, waaronder: