Onze mensen

Graag stellen we u voor aan de mensen die u vertegenwoordigen. Zij zijn uw stem in de Westlandse gemeenteraad. Leen enWilly delen daar de standpunten van de ChristenUnie-SGP en zoeken waar mogelijk samenwerking met andere partijen. Neem gerust contact met hen op.

 

Leen Snijders

Leen Snijders (links op de foto) groeide op in het Westland en woont in Monster. Hij rondde een opleiding HTS Weg- en Waterbouw af en werkte in de wegenbouw. Op dit moment is hij directeur van het Technisch Bureau in de Krimpenerwaard. Leen is getrouwd en blij met zijn kinderen en kleinkinderen. Vanaf 1990 is hij actief in de lokale politiek. Namens de SGP is Leen de fractievoorzitter van de ChristenUnie-SGP fractie. Vanuit Gods Woord en de tien geboden wil hij politiek bedrijven: “Niet in eigen kracht, maar alleen in Gods kracht.”

U kunt Leen Snijders mailen via leen@cusgpwestland.nl of bel met 06 2252 7660.

Willy de Zoete-van der Hout

Willy de Zoete-van der Hout groeide op in Loosduinen en bleef daar wonen tot ze kortgeleden naar Poeldijk verhuisde. Naast een carrière in zorg en zorgonderwijs heeft ze zich altijd ingezet in de christelijke politiek, omdat ze er van overtuigd is dat Bijbelse uitgangspunten de beste basis zijn voor een gezonde samenleving. Willy was acht jaar lid van Provinciale Staten en is lid van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland. Daarnaast is zij lid van het dagelijks bestuur van Ouderenbonden PCOB-Unie KBO en lid van de Bondsraad van de ANWB en Consumentenbond.

U kunt Willy de Zoete mailen via willy@cusgpwestland.nl of bel met 06 2267 9302.

Kandidatenlijst verkiezingen

Uiteraard zijn er veel meer mensen van de ChristenUnie-SGP in het Westland kandidaat en staan op de kieslijst. Mensen van allerlei leeftijden en met allerlei achtergronden.

Ondersteuners

Verschillende mensen ondersteunen het werk van Leen Snijders en Willy de Zoete, waaronder: