ChristenUnie-SGP Westland

Onze mensen

Leen Snijders en Willy de Zoete zijn uw stem in de Westlandse gemeenteraad. Zij delen daar de visie van de ChristenUnie-SGP en zoeken waar mogelijk samenwerking met andere partijen. Neem gerust contact met hen op.

Leen Snijders

Leen Snijders groeide op in het Westland en woont in Monster. Hij rondde een opleiding HTS Weg- en Waterbouw af en werkte in de wegenbouw. Op dit moment is hij directeur van het Technisch Bureau in de Krimpenerwaard. Leen is getrouwd en blij met zijn kinderen en kleinkinderen. Vanaf 1990 is hij actief in de lokale politiek. Namens de SGP voert Leen bij de verkiezingen de lijst voor de ChristenUnie-SGP aan. Vanuit Gods Woord en de tien geboden wil hij politiek bedrijven: “Niet in eigen kracht, maar alleen in Gods kracht.

U kunt Leen Snijders mailen via leen@cusgpwestland.nl of bel met 06 2252 7660.

Willy de Zoete-van der Hout

Willy de Zoete-van der Hout groeide op in Loosduinen en verhuisde later naar Poeldijk. Naast een carrière in de zorg en het zorgonderwijs heeft ze zich altijd ingezet in de christelijke politiek. Ze is ervan overtuigd dat Bijbelse uitgangspunten de beste basis zijn voor een gezonde samenleving. Willy was acht jaar lid van Provinciale Staten en is nu lid van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland. Daarnaast is zij lid van het bestuur van ouderenbonden PCOB-Unie KBO en lid van de bondsraad van de ANWB en de Consumentenbond.

U kunt Willy de Zoete mailen via willy@cusgpwestland.nl of bel met 06 2267 9302.

Kandidatenlijst verkiezingen

Uiteraard zijn er veel meer mensen van de ChristenUnie-SGP in het Westland kandidaat en staan op de kieslijst. Mensen van allerlei leeftijden en met allerlei achtergronden.

Ondersteuners

Verschillende mensen ondersteunen het werk van Leen Snijders en Willy de Zoete, waaronder: