Onze mensen

Graag stellen we u voor aan de mensen die u vertegenwoordigen. Zij zijn uw stem in de Westlandse gemeenteraad. Leen en Dick delen daar de standpunten van de ChristenUnie-SGP en zoeken waar mogelijk samenwerking met andere partijen. Neem gerust contact met hen op.

Snijders en De Heer

Leen Snijders

Leen Snijders (1957, links op de foto) groeide op in het Westland en woont in Monster. Hij rondde een opleiding HTS Weg- en Waterbouw af en werkte in de wegenbouw. Op dit moment is hij directeur van het Technisch Bureau in de Krimpenerwaard. Leen is getrouwd en blij met zijn kinderen en kleinkinderen. Vanaf 1990 is hij actief in de lokale politiek. Namens de SGP is Leen de fractievoorzitter van de ChristenUnie-SGP fractie. Vanuit Gods Woord en de tien geboden wil hij politiek bedrijven: “Niet in eigen kracht, maar alleen in Gods kracht.”

U kunt Leen Snijders mailen via leen@cusgpwestland.nl of bel met 06 2252 7660.

Dick de Heer

Dick de Heer (1965, rechts op de foto) woont in Wateringen en werkte jaren als informatiespecialist bij diverse overheden. Sinds februari 2014 is hij werkzaam bij een archiefbureau in Voorburg als informatiebeheerder en informatie-auditor. Namens de ChristenUnie is Dick raadslid voor de ChristenUnie-SGP fractie. Dick is getrouwd, luistert graag naar muziek en houdt van zingen. Met een gelovig hart wil Dick zijn vaardigheden en kennis inzetten voor het Westland en haar inwoners.

U kunt Dick de Heer mailen via dick@cusgpwestland.nl of bel met 06 4208 8421.

Kandidatenlijst verkiezingen

Uiteraard zijn er veel meer mensen van de ChristenUnie-SGP in het Westland kandidaat en staan op de kieslijst. Mensen van allerlei leeftijden en met allerlei achtergronden staan op de lijst.

Ondersteuners

Verschillende mensen ondersteunen het werk van Leen Snijders en Dick de Heer, waaronder: