ChristenUnie-SGP Westland

Onze mensen

Ad van Harmelen en Arij de Bloeme zijn uw stem in de Westlandse gemeenteraad. Zij delen daar de visie van de ChristenUnie-SGP en zoeken waar mogelijk samenwerking met andere partijen. Neem gerust contact met hen op.

Ad van Harmelen, raadslid (SGP)

Ad van Harmelen (1953) is in het dagelijks leven werkzaam als Projectmanager Engineering bij een grote jachtbouwer. Hij woont in ‘s-Gravenzande, is getrouwd en heeft drie kinderen. Daarnaast vervult hij een aantal bestuurlijke functies in maatschappelijke en kerkelijke organisaties.

Ad is lid van de SGP Westland, kiesvereniging Gideon.

U kunt Ad van Harmelen mailen via ad@cusgpwestland.nl of bel met 06 4164 8165.

Arij de Bloeme, raadslid (ChristenUnie)

Arij werkte 46 jaar in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige, later als docent verpleegkunde. Tot 1 februari 2018 was hij als stafmedewerker kwaliteit werkzaam bij Pieter van Foreest. Vanuit Gods woord voelt Arij zich als ‘rentmeester’ mede verantwoordelijk voor een goed beheer van onze aarde.

U kunt Arij de Bloeme mailen via arij@cusgpwestland.nl of bel met 06 2457 7580.

Arij is lid van de ChristenUnie, afdeling Westland.

Leen Snijders, wethouder (SGP)

Leen Snijders groeide op in het Westland en woont in Monster. Hij rondde een opleiding HTS Weg- en Waterbouw af en werkte in de wegenbouw. Leen is getrouwd en blij met zijn kinderen en kleinkinderen. Vanaf 1990 is hij actief in de lokale politiek.

Vanuit Gods Woord en de tien geboden wil hij politiek bedrijven: “Niet in eigen kracht, maar alleen in Gods kracht.”

Kandidatenlijst verkiezingen

Uiteraard zijn er veel meer mensen van de ChristenUnie-SGP in het Westland kandidaat en staan op de kieslijst. Mensen van allerlei leeftijden en met allerlei achtergronden.

Ondersteuners

Verschillende mensen ondersteunen het werk van Ad van Harmelen en Arij de Bloeme, waaronder: