ChristenUnie-SGP Westland

Waardig ouder worden in gemeente Westland

Op 12 december ondertekenden de ChristenUnie en PCOB in de gemeente Westland een intentieverklaring waarin zij afspreken zich in te zetten voor een lokaal actieplan Waardig Ouder Worden 2.0.

Dit deden zij precies op het moment dat hun landelijke vertegenwoordigers een handtekening zetten onder het manifest Waardig Ouder Worden 2.0.

Wilfred de Zeeuw (bestuurslid ChristenUnie Westland): “Wij willen met dit landelijk manifest ook in de gemeente Westland aan de slag. Waardig ouder worden betekent wat ons betreft niet alleen goede zorg en liefdevolle aandacht, maar ook een samenleving waarin ouderen kunnen blijven meedoen en zich gezien en gewaardeerd voelen.’’

Omdat de ChristenUnie het niet alleen bij woorden wil laten, werd een kerstboom vol kaarten met goede wensen bezorgd bij de ouderen in het verzorgingshuis Woerdblokeiland in Naaldwijk. Hieraan hebben ook scholieren een enthousiaste bijdrage geleverd.

Op de foto’s:

Maja van der Graaf-Stam (PCOB Naaldwijk-Honselersdijk), Wilfred de Zeeuw (CU Westland) en op de tweede foto ook Nel Kok (Schiereiland)