ChristenUnie-SGP Westland

ChristenUnie-SGP Westland krijgt nieuw gezicht

DSC_0996

Anja Muilwijk (l.) en Rosalie Vellekoop (r.)

Na een periode van drie jaar, waarin zij zich met veel passie heeft ingezet als fractieondersteuner van de ChristenUnie-SGP Westland, heeft Rosalie Vellekoop afscheid genomen. Inmiddels is er een opvolgster voor haar gevonden. Anja Muilwijk is per 1 maart 2016 de nieuwe fractieondersteuner. 

De Monsterse Anja Muilwijk is enthousiast om aan de slag te gaan als fractieondersteuner. “Ik wil me graag inzetten voor het Westland. Ik ben hier geboren en getogen en ga graag aan de slag met de speerpunten van de fractie. Mijn jarenlange ervaring als ondernemer kan ik hier mooi in meenemen.”

Rosalie Vellekoop neemt afscheid omdat ze zich meer moet gaan focussen op haar andere werk, het Moeder- en Kindcentrum Bij-1 in Den Haag. “Ik vond het erg leuk als fractieondersteuner om betrokken te zijn bij de politiek. Het is mooi om dingen voor elkaar te krijgen die je als fractie belangrijk vindt. Zo zijn we dankbaar dat het ons is gelukt om alle zwembaden aan te laten sluiten bij het Kindpakket Westland. Hierdoor kunnen alle kinderen, die dat nodig hebben, gebruik maken van gratis zwemles in het Westland.”